Ποιοι είμαστε

Δ. Κωστή - Ε. Ηλία

Πρότυπον - Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Η εταιρεία ∆. Κωστή – Ε. Ηλία Ο.Ε. µε διακριτικό τίτλο “Πρότυπον Κέντρο Ξένων Γλωσσών” δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών υπηρεσιών (διδασκαλία ξένων γλωσσών).

Ιδρύθηκε το 1995 µε στόχο να καλύψει τις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες παροχής υπηρεσιών ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, µε τη διδασκαλία των ευρύτερα οµιλουµένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά), από έμπειρο διδακτικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Ποιο Είμαστε
Ποιο Είμαστε

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί µε μοναδικό τρόπο, ώστε, µέσω της διαδικασίας αξιολόγησης του εκπαιδευομένου, να καλύπτουν πλήρως τις προσωπικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες.

Η εταιρεία έχει εδραιωθεί στο χώρο που δραστηριοποιείτε καταγράφοντας ανοδική πορεία από την αρχή της λειτουργίας της, µέσω της πολυετούς εμπειρίας της και της προσαρμογής της στις απαιτήσεις κάθε εποχής, χρησιμοποιώντας σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, προκειμένου να καλυφθούν και να ικανοποιηθούν πλήρως οι γλωσσικές ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού επιπέδου των εκπαιδευομένων.

Όραμα της εταιρείας µας είναι η παροχή στους εκπαιδευομένους (παιδιά-μαθητές, εφήβους και ενήλικες) των ανάλογων εφοδίων, αναφορικά µε τις γλωσσικές ανάγκες σε ένα παγκοσµιοποιημένο περιβάλλον, αφού η επάρκεια αυτή, έχει γίνει πλέον το συστατικό για μια επιτυχημένη πορεία.

Διαθέτει ένα σύγχρονο διδακτήριο, στην Πετρούπολη, και τα  τμήματα που λειτουργούν είναι τα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, εντατικά και ταχύρρυθμα.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Ο Χώρος μας